Post by otitobbrinri on Feb 22, 2022 20:20:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Peace, Death! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Peace, Death! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключете примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Peace, Death! 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра, но 4/5 за досадния изскачащ прозорец, който ме моли да я оценя
Познах играта от PC версията, имах малко повече пари в магазина за игри и реших да я опитам. Благослови деня, в който си спомних за съществуването на тази игра, наистина е много добра! Много забавно да прекарате известно време ааа и да тествате рефлексите и концентрацията. Ако мислите да го купите, просто го вземете, абсолютно си заслужава!! Страхотна работа на разработчиците!
люблю Papers, Please!, затова тази игра веднага ме заинтересовала. с удоволствието я прошел до конца на компютъра, а тук такъв подарък на мобилни устройства. периодически глючит, но в целия - все той же стар добрий Писдес
Доста добре, но бъгава. Често катастрофи по време на катастрофи.
Играта е добра, харесва ми, но личното ми преживяване беше изпълнено с бъгове, включващи чистилище и понякога асансьори, поставих правилното същество, но то казва, че не съм и ми дава неуспешен знак, повече чистилище от асансьори ще сложа човек без оръжие, без кръв по тях, без рога, но с кръв на пода, изпрати ги в чистилището, получавам провал, казвайки, че има кръв от пода, може би не разбирам механиката на играта, но това е моят опит
„Не можете да получите валиден лиценз, моля, уверете се, че сте закупили този продукт.“ Не мога да докажа, че съм купил този продукт. Защото когато докосна бутона „купува“, автоматично се стартира друг магазин за приложения. Не мога да го настроя. няма опции за настройка. Какво трябва да направя?
Страхотна механика на играта!
Обичам пикселното изкуство и комедията е смешна
Хубава игра, но описанията как да забележите парадоксален агент са малко мътни, което затруднява получаването на A .
Много памет базирана, колкото по-дълго играете, когато работите за съдбата, работата ви става много по-трудна от картите, които трябва да обърнете.
Играх това приложение 20 минути и вече ми е омръзнало. Прилична идея, но наистина монотонна.
A. хубава забавна игра, която харесвам досега. Но половината от времето не разбирам какво всъщност се случва (Потребителският интерфейс не е интуитивен) и не разбирам защо получавам B на нивата, които преминах без нито една грешка. Преиграх такива нива като 3-5 пъти и все още получавах Bs. О, добре. Би било добре да знаем поне защо.
Не е лошо за основна игра. Нищо специално тук, освен да тренирате времето си за реакция.
Просто скучно
От една страна, хуморът може да бъде доста забавен..от друга страна, това е чиста загуба на време.. Мисля, че 3 звезди са справедливи..
всичко е наред
Peace, Death! ארקייד pxcf
Много скучно, не харчете парите си за това.
Не можах да разбера как дори да играя играта за около 10 минути, след което след като стигнах до второ ниво, където трябва да изпращате хора с рога в ада, едва можете да видите дори рогата.
определено не си струва парите ми, но е добре за класове. би играл отново
Току-що платих за тази игра и сега не мога да я играя. Какво става?
диалозите са интересни. улавянето на малкия детайл е забавно. след 30 минути, просто изплакнете и повторете, заспах всеки път, когато играя тази игра.
Мислех си, че ще е просто загуба на време, нищо, което да си представям. Колкото и да съм приятно изненадан, аз просто потънах един час от живота си в това на първо място. Лесен за вземане, предизвикателство за овладяване и чудесен за бърз взрив или дълга игра. Брилянтно и си заслужава цената.
Бих искал да играя, но пише, че нямам лиценз, въпреки че го купих.
Хубава игра с лесен за качване геймплей и сладка графика. Въпреки това, лошите преводи понякога затрудняват разбирането на казаното и могат да доведат до потапяне.
Играта е забавна, но всеки път, когато я затворя и се върна да играя, имам сила да я спра или просто се забива на черен екран и не се зарежда.
Удобно за потребителя изживяване и забавление
Г-н РАЗРАБОТЧИК!!! има странен бъг, когато се въведе чистилището, след първата грешка, когато можеше да измиеш кръвта от краката. замръзва. телефонът ми работи, влиза и излиза от приложението без проблем, но остава на същото ниво и екранът става черен, ако се върнете в приложението.
Точното нещо за мъж с мъртва ръка
Peace, Death! Pelihalli scyc
Много хубава игра. Но може да бъде малко повтарящо се и не всички неща са обяснени.
Забавна игра, подобна на хартия, моля. Единственият ми проблем е, че получавам черен екран, когато се опитам да изляза от играта.
доста добре, когато нямате какво друго да правите и за тестване на фокуса си
Мех
Това е невероятно, ако обичате предизвикателство и стратегическо мислене, силно препоръчвам тази игра, може да я играя в моя канал
Купих тази игра два пъти, на мобилен телефон и Switch. Забавен геймплей, умна механика. Браво, разработчице.
gg
Невероятно скучно, незабавно възстановяване.
Gang Boxing Arena Športne igre ogvi
нямам идея какво трябва да бъде
Peace, Death! Arkada dee
Доста скучно
честно казано тази игра е много забавна и добра игра за игра без интернет.
Забавно, но изчезващите кръвни неща имат от време на време недостатък, където щраквам върху него, но независимо къде ги сортирам, пише грешно поради кръв
Много забавно и досадно, но не в лошия начин. Напомня ми за документи, моля.
Няма да ми даде връщане
Самата игра е добра, но всъщност не виждам смисъл да я играя, а просто за убиване на време. Добре, получавате допълнителни нива с по-трудна трудност, но няма повече за това. Все пак прилична игра, препоръчвам, но най-вече за убиване на скуката.
До тук. Добре...
Бу! Невероятно! Не съм го инсталирал на телефона си и все пак го има
Изиграна около половината мач. Това е умна концепция, но остарява бързо. Това е проста игра за вземане на решения за части от секундата, изпращайки хората в рая или ада възможно най-бързо въз основа на това как изглежда всеки човек (държи оръжие, покрит с кръв, червени очи и т.н.). След известно време процесът изглежда повече стресиращ, отколкото забавен.
Peace, Death! Arkády sckt
Толкова забавно! Проста и забавна, страхотна игра, за да убиете малко време.