Post by otitobbrinri on Feb 22, 2022 20:23:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné klíče ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Tuhle hru hraju od 6i let fakt pecka
Ahoj lidi, včera jsem si koupil robota za 1,99 $, nikdy jsem ho nedostal, prosím opravte to
je to dobrá hra, ale pvp část hry je trochu na hovno, levelování ostatních hráčů je příliš vysoké, nevyhrál jsem hru už 3 dny. . .
Vážení vývojáři: Supermech je dobrá hra pro multiplayer a bojové kampaně. Doporučuji malý ban pro hráče, když prohrají 5 her, dostanou ban na 20 minut nebo více, protože někteří hráči klesají v pořadí, což je nespravedlivé vůči systému Server Multiplayer. Snižte zpětné požáry, snižte náklady na základní řemeslo. A zvýšit zlaté doly. Protože někteří hráči neaktivují Base. Přidejte kategorii 3 Arena shop, což je Resist Drains, nové pozadí. Děkujeme za udržení skvělé hry.
Vážně dobrá hra musím si ji stáhnout.Proto jsem dal 4 hvězdy.
když jsem hrál, řeklo to vypnutí, ale stále je to nechalo zaútočit, hra to někdy dělá
Ten kdo tu jru nehral nejaku chvili nemuze rict ze je spatna ja jsem tuto hru pred updatem nehral a mam 9 mythical Bossove jsou tezci az dal Mythical zyskate tak ze legend vyupgradujete na max a pak ji evolvnete 5 legend
Celkem dobře ale furt mi to ukazuje ze zpomaluje systém
Nemůžu porazit ani jednu z misí kampaně, udělal jsem všechno, co jsem mohl, ale protože za výhru neplatím, nemůžu se přes to dostat, jen si přeji, abych já nebo my všichni dostali odměnu 5 000 žetonů, abychom se mohli alespoň pokusit vyhrát správně a lidé se nezlobí, pokud to skutečně uděláte, ohodnotím to 5 hvězdičkami
Buba hra
Ještě chce vychytat mouchy
K čemu jsou mince? Z toho, co si pamatuji, měla existovat truhla, kterou lze koupit pouze za mince, ale zdá se, že drahokamy jsou potřeba pouze, jaký je účel základny, když neumí generovat drahokamy? A dokáže vyrobit jen coiny, které jsou k ničemu, doslova vše v obchodě lze koupit pouze za drahokamy, vaše coiny slouží pouze k upgradu vaší „základny“, což může jen učinit další zbytečné mince neuvěřitelnými oh zapomeňte na arénu, kterou doslova nemáte šanci vyhrát, kromě vašeho protivníka druh
Nelaguje se a splňuje požadavky, jen by to chtělo, aby kampaň byla off-line
Chyba sítě Chyba sítě Chyba sítě Co je to velmi špatná správa vývojářem, moje připojení k internetu je velmi dobré, ale když se to pokusím přehrát, chyba sítě proč? dejte mi odpověď, pokud máte odpovědi. proč? proč? dej mi
Poprvé jsem tuto hru hrál na PC
Naházím na robota tři dobrý kulomety , meč , a raketomety na ramena a mám váhu 995 kg a už nemůžu přidat drona nebo štíty.. Rád bych maximální váhu zvětšil na 1500 kg a nebo rovnou rovnou. Jinak hra je v celku velmi dobře zpracovaná.
hrál to už dávno. smazal jsem své položky, zkusil jsem to hrát znovu, protože jsem to miloval, ale teď už to není tak zábavné než dřív
Nyní tuto hru hraji dlouhou dobu, dokonce i před restartem nebo čímkoli. ale od té doby nemohu používat svůj starý účet. má tam nějaké staré dobré legendární věci, opravte prosím, kde lze staré účty znovu použít.
Supr hra ja to hraju i na pc ale je to boží
Hra byla zábavná, ale později to vždy říká, že se server připojuje
Elektřina je příliš přetížená. 2 nebo 3 rány a jste kus haraburdí, který skáče kolem.
Hodně dobrá hra
Proč tam nejsou barvy pls dejte je tam
Super Mechs Ação zqmy
Opravdu pěkná hra, líbí se mi ten nápad, ale stále se zasekávám na ukládání altu nebo načítání obrazovky o několik úrovní.
Pěkný nápad, škoda, že je opravdu pěkné nastavení, ale rychle se to stane bitvou hlavou proti cihlové zdi, která bude proti mechům mnohem silnějším než vy. Musíte je porazit, abyste postoupili v kampani. Takže zastaralý kamarád nebo horší je to nejlepší, čeho dosáhnete bez placení.
Nejde se mi přihlásit ani zaregistrovat. Prosím opravit.
Prosím, přidejte zpět starou hru, i když je to nová aplikace, nová aktualizace je hrozná. Arena je P2W a kampaň je extrémně obtížná, pokud jste jako já a nechcete utrácet peníze za nákup prémie. Prosím, přidejte alespoň zpět obchod, kde si můžete koupit konkrétní položky a ne jen loot boxy.
Nejlepší hra na světě a vůbec všude jsem hrozně natseny hraju to už přes dva roky a pořád to rád hraju a nic jiného jenom kdyby mi nedochazeli peníze 😂 no ale to je účel jinak je to prostě nejlepší hra doporučuji pro všechny co mají rádi roboty prostě download a hned
Dobrá hra, pár bugů, vhodná pro ty, kdo jsou směšně trpěliví
Ta stará verze byla dobrá ale ta nová je fakt dementní 😒😒😒
Super hra pobaví a zabije čas ale pozor na energii a kritické teplo
Super Mechs Hành động zlg
Nebyl jsem schopen projít úvodní obrazovkou, zasekne se tam několik minut, než mě to naštve a hru zavřu.
Toto je skvělá a velmi dobrá hra jako válečný robot, ale nemůžeme kupovat roboty, ale pouze části robota
Je to velmi dobré, ale potřebují přidat tento anti lag systém
Řekněte mi, proč nemohu vstoupit do hry zaseknutý na "NAČTÍM ROZŠÍŘENÍ DAT", ale už je to 100% BUG, OPRAVTE to prosím.
hra je dobrá. reklamy jsou v pořádku, ale pokud jde o výstupní reklamy, značka x je příliš malá, abyste byli přesměrováni na web místo pokračování ve hře, což vypadá jako špatné schéma
Nema to chybu hral sem hraju a budu hrat i na dalsich zarizenich
Grow SwordMaster - Idle Action Rpg Rol Oyunu ffd
Super Mechs Laga gomz
Super Mechs Ação rxoq