Post by otitobbrinri on Feb 22, 2022 20:35:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове всички ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
беше добре, но една от игрите в момента е повредена и не ви казва как да правите половината от игрите и ще умрете по средата на червененето, ако не умрете, вероятно написаното е изчезнало за около половин секунда
Dumb Ways to Die Казуальные okq
честно казано...обичам тази игра, но има толкова много реклами и не мога да й се наслаждавам повече. Ще трябва да го деинсталирам...
Готино е!
играта изобщо не реагира, когато се опитам да плъзгам или докосвам екрана. не играе. така че времето изтича и аз се провалям.
Така че кака
Dumb Ways to Die פנאי yqe
Честно казано преди обичах тази игра, но сега тя е напълно гадна. Съсипаха го с всички актуализации. Разбирам, че нещата се нуждаят от актуализиране, но те са го актуализирали твърде много. През 2013 г., когато започнах, беше блестящо. Нека си върнем играта на OG. Хареса ми преди години и как се почувствахте специални, когато отключихте тъпите начини за умиране. Моля, добавете само много малки актуализации и не големи, защото искам тази OG игра обратно! Тъй като твърде много реклами се появяват на всяка минута. Благодаря ви, че четете момчета.
Обичам тази игра, губи време. И му давам 5 звезди
Как се мина тая пералня?Някои може ли да ми каже?
Играта е уникална само че тия реклами не престават. Знам как да ги махнете. Изключете си Wi-Fi.
Тази игра е наред, именно счупените реклами, досадни, неясни и понякога БРЪСКИ мини игри карат играта да се срине сама.
Много лошо няма да спре да се срива
Повече животи зададено
Приложението беше доста проблемно, но беше невероятно и забавно. Обичам това приложение и бих искал да видя дали ще тръгне.
като игра за деца е глупаво трудно. Това е дизайн за правене на пари и нищо повече. Гледам как повече деца се разочароват, че никога не могат да стигнат далеч без реклами. дайте много малко монети за напредък и дори видяхте, че го отнемате, дори ако преминете дъската. но таксувайте глупави суми дори за упражняване на предизвикателствата в играта. като възрастен да стигнем до 1000 монети е почти невъзможно.. Всъщност гледам играта ме кара да се проваля. това е игра с капан за пари, избягвайте го на всяка цена.
Играта е мн. яка Супер сте
Всичко е наред, но просто не е най-добрата игра. Може да стане скучно наистина лесно. Би било страхотно, ако можете да отключите герои. И цветни предмети.
Те са увредили основния опит на Dumb Ways to Die, като се справят с игрите с опит смилане, за да отключат ново съдържание. Това прави играта далеч по-малко приятна.
Shadowfox въртиш пиралнята на обратно ай чао
Не е много интересна
Най- хубавата игра
Някога беше забавно. Оценяваше новите предизвикателства от време на време. Но твърде много реклами. Прекарвате повече време в рекламите, отколкото в реалната игра.
Махнете реклами те
страхотна игра, но имам hp chromebook, който не се сгъва в ipad, така че винаги губя живот на тези с "tilt you ipad/iphone".
Това е добра игра, ако мога да я играя, но не се зарежда, когато натисна играта, има черен екран и просто никога не се зарежда, моля, първо поправете това, всъщност видях всички рецензии и всичко е добре, също ще оценя, ако вие може да го поправи
Количеството реклами е огромно. Трябва да преглеждам 3 реклами, преди дори да мога да играя игра.
Спомням си, че играх това в гимназията и ми хареса. Реших да го изтегля отново от носталгията, но веднага след като натиснах стартиране се срина. Опитах да го отворя отново, натиснах старт и черен екран за няколко минути, преди да реша да затворя играта и да деинсталирам..
Преди всичко за тази игра се нуждаете от много търпение... и рекламите са твърде много.... трябва да създавате отново и отново....🙄🙄
еволюцията на играта е много добра, синът ми играе тази игра, той играе в нея от 12 години, но трябваше да се подобри 1-можем да управляваме превозно средство 2: подобри графиката 3;направи повече нива 4; благодаря тиऋऑफबरससंसबडझझनजेजडवफफूडःजजव $$$##
Иска ми се да мога да играя отново тази игра, но тя просто няма да ми позволи да играя. Изгонват ме почти веднага.
Dumb Ways to Die Казуальные ifh
Играта е супер ама тези реклами създават играта досадна
Обичам тази игра, но всеки път, когато има реклама за tiktok, НЕ МОГА ДА ГО ИЗБЪРНА И трябва да затворя приложението и да го отворя отново!
Не щракна за мен. Не можах да намеря никакви инструкции как да играя. Освен това инструкциите за мини игрите са твърде бързи за следване. Всичко щеше да е наред, ако можех да харесам играта, за съжаление това не е моята чаша чай.
Играта беше доста забавна, но не обясняваше как да направя нищо, така че просто летях на сляпо!
Много носталгична игра и има специално място в сърцето ми! Също така голям плюс е, че можете да играете офлайн забавно и безкрайно, можете да играете с часове.
Страхотна,забавна и много яка игра!😍Винаги играе на нея!Не се замисляйте ами теглете хора!😂😙
Напомня ми за Happy Tree Friends, има толкова много, които можете да направите, за да спасите нещата, но винаги нещо се обърка. Това е една от най-добрите игри, които съм играл. Харесва ми как има кръв, но не е графично. 5 звезди за този! Продължавайте в същия дух, Metro Trains!
Когато щракна върху "старт", той остава на черен екран, докато се възпроизвежда фоновата музика.
Забавна, забавна игра. Единственият минус е, че ежедневното предизвикателство и че имате един живот, за да направите всичко и като че не съм търпелив или добър в играта, така че понякога е трудно.
Количеството реклами съсипва изцяло играта, това би било 100% 5 звезди, но РЕКЛАМИТЕ не мога да опиша колко дълги и досадни са и съм добре с няколко реклами тук и там, но omg, това дори не е игра за вас просто гледайте реклами. Реших да получа още ЕДИН живот и трябваше да чакам цяла минута, само за да получа още 30-секундни реклами по-късно. Към момента тази игра е шега в сравнение с това, което преди беше, че отново съсипа класика, срам за теб. Не си правете труда да инсталирате това тъжно извинение за игра.
Това е добра игра, но понякога не получавам достатъчно разказ и винаги умирам, може ли да имате като ръководство, за да мога да ги разбера малко повече?
Обичам тази игра! Сестра ми ме запозна с играта, когато бях малка и винаги я молех да пусне песента. Това е страхотна, забавна игра и добър пасатор. Не е необходим Wi-Fi, което е чудесно, когато сте на място, което няма страхотно обслужване, и като цяло е страхотна и глупава игра. Аз и моите братя и сестри никога, никога няма да забравим тази невероятна игра. ❤💜❤💜❤💜
Абе я си гледайте работата по тъпа игра не съм виждала мислех че поне ще ми включа да я играя и това не направи направо ме изхвърля на всяко включване.
ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА. Но другият пич беше прав, рекламите са толкова досадни и ми лази по нервите. но тази игра е страхотна. полудяваш, ако не ти харесва тази игра. давам му... 5 ЗВЕЗДИ
My Talking Hank Boshqalar pnt
Куррррррррррр
Харесвам концепцията, но мини игрите не са лесни за игра. Продължавам да не знам къде да натисна или какво точно да направя и това е разочароващо
ТАЗИ ИГРА СА ГАДА. Понякога просто умирате за по-малко от секунда, защото се появявате близо до нещото, което ви убива. А на някои дори не знаете какво да правите, защото ви дава само една секунда, също вижте инструкциите и аз не ги разбирам, така че му давам една звезда
Е бахти каму реклами излизат