Post by otitobbrinri on Feb 22, 2022 20:44:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code nieograniczona liczba tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Nom Cat 2022 version ▞▞▞
Bardzo fajne!! Ale muj rekordto 12 🐱
Wow! Taki słodki! xD super gra trochę trudna ale ja lubię takie gry😉😆😆😆💲🐮🐶🐱🐱🐱🐱🐱🐈🐈🐈nomnom heh mam tylko 5 sweetasnycj kotłów i księżniczkę 😄👑
Uwielbiam to 😻😽
Wspomniałem o błędach nie autora
Kupa kotów i takie tam
Kocham to! Gra jest wymagająca i dość trudna, ale grafika jest tak dobra! Dobra robota!
Kot jest słodki🐱
Urocza i przyjemna gra do grania, gdy się nudzisz
LUVVVVV TO TAK DUŻO
Nie pozwoli mi pobrać.
Nie rozumiem sensu tej gry, dlaczego nie dostaniesz prawdziwego kota
Bardzo ładny! Uwielbiam grafikę, muzykę i koty. Byłoby fajnie, gdybyś dodał kota z South Park, ale nie musisz.
Uwielbiam różne koty! Wciągająca urocza mała gra. A jednocześnie trochę trudne!
To zawsze pokazuje i pokazuje. CO 2 SEK. TO ZAWSZE POKAZUJE AAAAARRRRRRRRHHHHHHHH NIENAWIDZĘ
Ta gra jest taka urocza i wciągająca, dobra na upływający czas.
To naprawdę zabawne i lubię uroczą grafikę pikselową!
Tak
zabawa łatwa, gdy się do tego przyzwyczaisz
Kocham to, trochę trudno jest odblokować koty, ale poza tym KOCHAM TO!!!!
Jest super gra!
Nom Cat आर्केड गेम tbm
Najsłodszy kot w historii. Naprawdę fajnie jest grać z wyzwaniem przyjaciela, który jest najdokładniejszym okiem w tej grze – grafika i muzyka są na miejscu !!!
Uważam, że gra jest bardzo łatwa w użyciu, ale nie sądzę, żeby twórca myślał o tym, jak nudne to się stanie. Grałem przez 10 minut i już się nudziłem.
Słodki kociak
Kawaii =^-^=
Coś na zabicie czasu
to urocze, ale jedyną rzeczą, o której mam stosunek, jest to, jak szybko smakołyki przyspieszają i jak mało złota rybka dostajesz
Uwielbiam funkcje wersji na Androida na moim telefonie, ale wolę grać na większym ekranie, takim jak iPad.
Koty są drogie. Obniż cenę złotych rybek
TA GRA NIE MA REKLAM!!! I JEJ NAPRAWDĘ ZABAWA <3
TAKA ZABAWNA GRA DO GRY!! Wiele kotów do zebrania. Dało mu tylko 4 gwiazdki, ponieważ czasami gra się nie ładuje.
Po prostu zbyt łatwo jest zakończyć turę, zabijając kotka (co jest dość straszne) lub chybiając choćby jedną rybę. Na przykład, jeśli bomby po prostu zraniły kotka na początku (dopóki nie zostaniesz trafiony dwa lub trzy razy) lub pozwolą ci przegapić więcej niż jedną rybę przed zakończeniem tury. Chciałbym również, abyś mógł zamieniać kotki, więc nie są to tylko dwa takie same (pojedyncze koty) i byłoby wspaniale, gdyby miały specjalne cechy/umiejętności/talenty dla każdego rodzaju kota.
Uruchamiam grę, ale to tylko czarny ekran z dźwiękami. Idk, co się z tym dzieje
Czadowe.
Po prostu do uwielbiam
Ta gra jest bardzo wciągająca i zabawna! Ma również poziom wyzwania, który sprawia, że wracasz, aby pobić swój najlepszy wynik! Kocham tę gre!
Pewnie coś mi brakuje... Uważam, że jest to zbyt trudne
mówi za darmo, ale przy zakupie aplikacji. nie rób z nas głupców. po prostu zrób to za darmo, mówi za darmo po prostu za darmo. co za oszust.
TO JEST CUDOWNE, JEST TAK WCIĄGAJĄCE, A KOTY SĄ BARDZO SŁODKIE!
Idk, jeśli to myśl z Androidem, ale to nie ładuje się na żadnym rodzaju technologii, którą mam, ale ładuje się na iPhone'ach moich znajomych. Poza tym grałem na ich iPodach i jest to naprawdę zabawne .... ale aktualizacje są denerwujące
Fajna gra
Nom Cat Arkada qpp
Nom Cat Arkadne igre tilq
Ciągle musisz zaczynać od nowa, nudne!
Nie mogłem się nigdzie dostać w tej grze, oba koty wydają się umierać natychmiast, jeśli przegapisz rybę lub złapiesz bombę. Dziwny. Następnie musisz obejrzeć film reklamowy, aby odtworzyć go ponownie, lub cofać się przez pętlę „zaloguj się do Google” w kółko. Absolutnie okropne!
Kitchen Scramble: Cooking Game Symulacyjne njy
Po czas najpierw musi pokazać logo, a następnie cały tylko czarny ekran. Rozczarowałem się, niestety. 😢.
Polecam granie dwóch osób na jeden. Szybciej i zbijają sie rybki.