Post by otitobbrinri on Feb 22, 2022 20:50:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju žetoone häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Hea mäng
Castle Crush:Epic Battle Strategia fusg
See on nii lõbus, et peaksite selle installima, saate lukust lahti lukustada, rinnakorvi ja saate valida nime, mida iganes soovite. Ja tegelased on nii lahedad, rinnus on nii lahedad, annab teile uusi asju, kuid kui teil on liiga palju, on mängimiseks vaja WiFi-t mäng siis kustuta, mida sa ei taha, kui sa ei taha.käivitage see ja see on okei.isegi võite võidelda mõnes teises riigis ja mõnikord on see kuldne ring, siis see tähendab, et peate oma Internetti kontrollima... 😁😆😀🤣
Tore
Pole hea mäng. Sellel on kalliskivid, mida saab osta pangakonto pärisrahaga. Ja neid kalliskive saab kasutada võitleja ostmiseks. Seega, kui olete valmis oma raha raiskama, saate seda mängida ja võita. Ja kui teil pole raha, olete valmis kaotama iga mängu. Seega võime öelda, et mäng ei põhine teie oskustel, vaid see põhineb teie rikkusel. Aitäh.
See oli nauditav kuni viimase versiooniuuenduseni, muutis seadusliku manakuluga tegelastega mängimise mõttetuks. Ma ei tea, mis täpselt muutus, aga sellest sai väga kiire ja lihtne kasutada kõrge manakuluga tegelasi.
See mäng on minu kõigi aegade lemmik! Mulle väga meeldib see mäng. Mul on ainult üks probleem. Selles mängus pole mingit paranemist. Ma mõtlen, et nad peaksid regulaarselt tooma uusi asju või uusi vägesid või uusi lossitasemeid. Aga see on sama mäng juba 3 aastat. See valmistab mulle ainult pettumuse, muidu on see ideaalne mäng.
Castle Crush on hämmastav mäng ja alustades on meil tasuta 100 kalliskivi, et saaksime osta palju asju ja avada lossi crushi rinnakorvi, see on minu hämmastus
See pole halb mäng ja mul on lõbus, kuid see näeb välja nagu vana flash mäng. Üks väga halb punkt on see, et sa ei saa mängus edeneda ilma raha kulutamata... kuluta paar taala, on minu jaoks ok, aga siin on see täiesti hull.Ma ütlen STOP!!! Näiteks, kuidas avada hoiupõrsas 10 000 kalliskiviga, kui saate ainult 4 või 5 kalliskivi päevas!!!! Ainus lahendus on osta 90 dollari eest kalliskive ja sa pead seda tegema järgmine kord, ikka ja jälle ja veel ja veel... see on HULL. Väga pettunud raha gees.
See on lõbus, kuid ma olen väsinud ilmselge kehva ühendusevea tõttu matšide kaotamisest. Minu ühendus on täiesti korras. See on tüütu, nii et ma desinstallisin.
kui ma esimest korda mobiilis castl crushi mängisin, oli see põnev 2 aastat hiljem ehk nüüd ma mängin arvutis ja olen seda ainult 3 päeva mänginud ja olen juba leval 2 Castle 1 minu ainus kaebus, et sa tõused natuke kiiresti ja natuke rohkem tegelasi palun
hea mäng, tüütu on see, et sa pead ootama kasti avanemist umbes 3 tundi ja sa ei saa midagi teha, sest sa ei saa võitmisel kaste, mis teeb mängu halvaks, kuna sa ei saa uusi tegelasi, kui sa ei oota kasti u võib selle kalliskividega vahele jätta, kuid see on kallis, nii et see on põhjus, miks see on 4 tärni
See on väga eepiline mäng ja uued mängijad naudivad seda alati .... Kuid seda ei värskendata pikka aega..... Uusi kaarte pole... Ei mingeid uusi strateegiaid... Sellest saab igav mäng kui me seda palju mängime .... Sa peaksid lisama sellele maitset...
Hakkasin seda just oma vennaga mängima ja meile meeldib see! See on nii lõbus ja mulle meeldib inimeste vastu mängida! Et seda hästi parandada, ma ei tea, kas saate seda juba teha, sest olen 2. tasemel, aga võib-olla sellega, et saaksite saatsin inimestele palveid ja väljakutseid teiega mängimiseks, sest ma tõesti tahaksin oma venna vastu mängida! Aga peale selle on see mäng hämmastav!
See on päris lõbus, kuid seda tüüpi mänge on ka paremaid. See sõltub suuresti teie stardikaartidest.Võin 5 järjest veatult võita, siis alustan kõigi raskete kaartidega ja ei suuda kaitsta. Liiga palju RNG-d.
Tõeliselt tore mäng, lõbus, lahingud on tõesed ja ausad, ainulaadne strateegia viib võiduni, mõnikord on kaartidel oluline roll, kuid mäng on tore.
Suurepärane mäng, kuid ainult üks probleem, miks on vaja ühe legendaarse kaardi moodustamiseks viit fragmenti. Miks on igapäevane mängurežiim saadaval ainult Castle 4-s? Palun tehke iga lossi kohta rohkem kaarte. Palun lubage meil oma nime muuta. Kui teete seda, annan mängule 5 tärni
See on nõme, kui ma olin lossis 4, vaenlane oli lossis 7, kuid see mäng on hea. Aga palun paranda, et ma tahan mängida. Parandage, et ma olin lossis 4, nii et vaenlane oli lossis 4, pls.
See mäng on tore, aga mu piigybank oli täis, vaja on 300 kalliskivi ja mul on 296, siis avan võidukirstu, see annab mulle ainult 2 kalliskivi, sel põhjusel annan 3 tärni
Kuigi selles rakenduses on lõbusaid hetki, on see kahtlemata kõige tasakaalustatum ja mõttetum mäng, mida mängida võiksite. Rumalad ja naeruväärsed tulemused. Te ei näe järgmist kaarti, mida teile jagatakse, tõenäoliselt seetõttu, et see kõik on juhuslik ja see ei jäta mängijale oskusi õigesti rakendada. Õnnetu allakäik ja põhjus, miks nii paljud meist Clash Royale'i juurde jäävad. Võib-olla suudavad loojad välja mõelda õiglasema tulemuse, muidu on selle mängu nauditavaks muutumiseks veel pikk tee.
See mäng on hea, kuid mängu juhtimine on halb. Nendel pole vägede avamiseks kindlat aega, see sõltub teie õnnest.
Ma otsin selle mängu jaoks modifikatsioone, kuid enamik modifikatsioone on lihtsalt piiramatu arv. see mäng ilma modifikatsioonideta on väga lahe mäng, mis peaks olema telefonidele sisseehitatud mäng
Ma armastan seda mängu... See on hea ja tore mäng, kuid me tahame väikseid uuendusi ja boonuseid, et mäng ei oleks uute inimeste jaoks igav.
Mängul on omad hetked, kus see on lõbus, kuni satute matši vastasega, kes petab, mängib 3 6-hinnalist kaarti järjest või mäng jookseb kokku ja sunnib teid seadme taaskäivitama. Hindaksin kõrgemat hinda, kui poleks räiget petmist ja sellele suurele probleemile lahendust. Esineb iga kord, kui mängin rohkem kui 2 matši. Peale selle, et kullale kuluv igapäevane haletsusväärne kork ja see, et suudate hoida vaid nelja kasti ühe avamisel, mis võtab aega 3–8 tundi, on naeruväärne.
mäng on hea, kuid mänguoperaatorid ei kuula kunagi mängijaid ja see põhjustab tõelisi ärritusi ja pahandusi. Lisaks peate olema valmis arvuti sätete ilmselgeks kallutatuseks
Sellel mängul pole palju vigu, lühike lahinguaeg ja kiirem chests.this mäng on nii sõltuvust tekitav.
Kuju on op Mul oli tüüp blokeerinud kõik 3 teed ja ma ei saanud sõna otseses mõttes kaitsta, samuti võtab kastide avamine liiga kaua aega ja mida kõrgem on teie tase, seda rohkem on teil lossi nõmme ja te tõusete ainult taseme tõstmisest. Kuldvaluuta on loll, kui saad ainult 5 mängu kohta ja kangelase uuendamine maksab 400
VÄLTIMA! Ostsin oma 6-aastasele lapselapsele paki 22,00 naela eest, kuid vajutasin kogemata kaks korda nuppu. Ta sai ainult ÜHE ressurssi, kuid ma pidin teise ostu eest raha tagasi saama. Google maksis mulle MÕLEMA ostu eest tagasi. Nüüd sai ta 6000 kalliskivi ja xxxx kulda (see oli pakkumine) ja ma juba ütlesin, et ta sai ainult ÜHE partii, kuna Google maksis mõlemad ostud tagasi, et selle mängu arendajad mitte ainult ei võtnud ära 6000 kalliskivi ja kulda, mis ta sai Samuti pani ta kontole -19 900 negatiivset kalliskivi, nii et ta ei saa mängu mängida enne, kui ta on positiivsetes kalliskivides. Tema konto positiivseteks kalliskivideks muutmiseks peaksin kulutama £130.00. Olen saatnud ettevõttele kolm korda e-kirja ja mu lapselaps nuttis, sest ta ei saa seda mängu mängida ja pole neilt mingit vastust saanud. Mul on täiesti vastik, et nad oma mängijaid nii kohtlevad.
Mulle meeldib see mäng. Peate seda rohkem uuendama, kui saame seda mängu võrrelda Clash royali ja klannide kokkupõrkega
suurepärane mäng, kui hakkate esimest korda mängima. AGA sa mõistad peagi, et kuhugi saamiseks pead raha välja otsima... ja siis on kõik loosiõnn. võite uute kaartidega raha teenida, siis ei jaga mäng kaarte, kui neid vajate... järjekordne raha teenimise pettus. Samuti peate mängude vahel tunde ootama, kui te ei maksa kalliskivide eest
Mõnus, kuid ärritav. Kastide laadimine võtab igavesti ja mängu ajal võtab mängijakaartide laadimine samuti igavesti. Nii et ma ootan oma kaartide laadimist, samal ajal kui vastasisik lihtsalt paneb iga 5 sekundi järel tähemärki. Mulle see mäng siiski meeldib, just need asjad teevad selle tüütuks.
See on lõbus, kuid see võiks olla parem. See, kuidas see takistab teid pärast lahingut teenitud laekade avamist, lubades teil hoida ainult 4 korraga ja seab ajale piirangud 4, 8 ja 12 tunniks, enne kui saate need kaartide saamiseks avada. Mäng on tohutu raha haaramine, ausalt öeldes
城堡粉碎戰 (Castle Crush) 策略 zrf
hea
Hea mäng. Kuid kui vähendate kastide avamise aega, oleks see mäng suurepärane. Ja proovige ka lisada mõningaid saavutusi eksperimendi saamiseks. ja kalliskive koos kullaga. Palun...
See mäng oli varem nii hea, kuid nüüd on see mäng peaaegu prügikas, nii et paljud vead jäävad maha ja see katkeb, kuigi mu wifi on hea, nii et ma soovitaksin teil sellest mängust eemale hoida, kuni see on parandatud
Halvim👎👎👎 mäng üldse... Minu igal vastasel on madalal tasemel suurepärased kaardid ja mul pole millegagi võidelda. Nagu igas 1-2 matšis on mu vastasel Black Night ja mul ainult Golam, Archers, Bomb💣 jne. Kuidas ma saan siis nii suurest koletisest jagu.. Peale 800 troopika läbimist 🏆 Olen märganud, et igal vastasel on Black Night ja ma hakkan nutma 😭 sest ma ei nuta. Iga kord, kui olen selle mängu installinud, ei saanud ma kunagi Black Nighti. Castle 5 sain maksimumkaardid aga mitte kunagi Black Night.😤👎
Mängul on potentsiaali, kuid see on liiga keskendunud raha kulutamiseks. Oleks tore, kui saaksite mõne kalliskivi kasvatada. Rindkere puhastamine võtab liiga kaua aega. See heidutab teid palju mängimast. Samuti oleks tore, kui kaarte oleks rohkem, et saaksid proovida erinevaid taktikaid.
See mäng on huvitav ja selles on kaarte nagu Coomen, haruldane, eepiline, legendaarne, nii et mulle meeldib see mäng, saate selle mängu alla laadida ka väga hämmastavalt
Hea
Castle Crush:Epic Battle Strategia eju
Pärast üsna pikka mängimist desinstallin nagu mu poeg. Alguses on lahingud nauditavad ja kunstiteos on hea, kuid samal ajal, kui ma edenesin, muutuvad mängufunktsioonid täielikuks pettumuseks. 12 kaardi puhul ei kõlaks täielik juhuslikkus pluss AI üldse lõbus. Üritasin viis nädalat järjest religioosselt igapäevaste mängude kallal töötada, et teenida legendaarset kaarti, kuid minusugusele väga hõivatud inimesele, kes suudab mängida lihtsalt stressist vabanemiseks, tähendab üks möödalaskmine katastroofi. Raisatud päris raha selle prügi peale.
Asjaolu, et kaotate sama palju trofeesid, kui võidate lahingu kohta, on lihtsalt midagi, mida PEAKS muutma. Mul on olnud palju lahinguid, kus mõlemad osapooled peavad lihtsalt eepilist võitlust kiirustamise punktini. Mul on halb tunne, et sellised mängijad kaotavad suure osa sissetulekust, kui lahing oli tõesti tihe ja kumbki osapool polnud halb. Kaotatud trofeede arv tuleks seostada lahingu pikkuse ja teise inimese HP-ga. Lihtsalt mängige, näete, et see tundub ebaõiglane. Mulle lihtsalt meeldib põhikontseptsioon.
Väga hea ja lõbus mäng... seda mängu ei värskendata palju, kuid see on väga hea mäng, mida mängida, kui otsite midagi lõbusat
Castle Crush:Epic Battle Diskarte qdk
Hea mäng. Jube matši tegemine. Pidevalt sobitatakse mängijatega, kes on teist 2 ja 3 taset ees. tüütu ja muudab taasesitavuse võimatuks. PALUN paranda vastete leidmine....
Ma ei saa oma nime registreerimisest kaugemale ja sellest on möödunud nädalaid, nii et edasisi edusamme ei saa teha, kõik muu sujus suurepäraselt.
Hämmastav kaardimängude kontseptsioon, kuid nimed ja võimed on tegelikult nagu väljamõeldud maagilised vahendid, mistõttu on see suurepärane mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Minu arvates peate installima sbadow fight 2 ja selle mängu. See on tappev ja piiramatult lõbus mängude kombinatsioon. Nekki ja lõbusad mängud on tasuta tänu teile mõlemale nii ägedate mängude tegemise eest
See on väga fantastiline ja ma kasutasin seda mängu 4 aastat ja see on alati nagu uus😃😄😁😆
Võitluslahing, et võita võidu või lüüasaamist ... Pole lihtne mäng neile, kellele ei meeldi kaotada.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkade nnd
See ei ole mäng, mida võiks maha istuda ja mängida kaua (kui just raha ei kuluta). Olen alles Castle 2 ja pean 3 tundi ootama, et kast avada. Kui avan rinnakorvi, võin uuesti kakelda (~2 min), siis veel 3 tundi ootamist, enne kui uuesti mängima saan.